Aylin Cadir, invitat special al unei emisiuni de la CNN

Cantareata romanca de origine turca Aylin Cadir a participat la una dintre cele mai urmarite emisiuni din Turcia, Burada Laf Cok, difuzata pe postul de televiziune CNN

Aylin Cadir a fost invitatul special al emisiunii Burda Laf Cok de pe postul turc de televiziune CNN. In cadrul emisiunii artista a cantat live, alaturi de band-ul The Lucky Charms, cel mai nou single al sau Half of me, o reinterpretare a piesei „Fericirea are chipul tau” si o piesa din folclorul turcesc numita „Mecnunum Leylami Gordum”. Totodata, Aylin a vorbit despre activitatea profesionala, atat muzicala cat si actoriceasca.

Citeste si:  Ce faci cand seful o ia razna

Prezentata de Mesut Yar, unul dintre cei mai apreciati oameni de televiziune din Turcia, emisiunea de seara – Burda Laf Cok este una dintre cele mai urmarite programe din categoria sa. Participarea artistei la aceasta emisiune a avut loc in contextul promovarii internationale a single-ului „Half of me”, pe care Aylin l-a lansat la sfarsitul lunii aprilie.

Inregistrarea integrala a momentului lui Aylin Cadir la Burda Laf Cok poate fi urmarita pe canalul sau de YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=qKKc-gPTW2g

Citeste si:  Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun cum iti petreci voiajul

Despre „Half of me”
Piesa „Half of me”, distribuita in Romania de MediaPro Music, a fost produsa de Fonogram Studios si Hahaha Production si editata de BMG Gold Songs, Green & Bloom Smashes, Lee Anna James Music, HaHaHa Production si Fonogram Studios. Muzica si versurile au fost compuse de Lee Anna James si Elena Morosanu, iar productia a fost realizata de Cotoi Alexandru si Mihai Andrei.

Citeste si:  O cunoasteti pe Manastamirflorinda?

Despe Aylin Cadir
Aylin Cadir promoveaza stilul muzical pop-jazz, deschizand prin intermediul albumului sau de debut – „Cloud” granitele dintre mainstream si underground. Totodata, incepand cu anul 2008, Aylin este activa si ca actrita profesionista, jucand de-a lungul timpului in productii de televiziune, filme de scurt si lung-metraj si piese de teatru.

Mai multe informatii despre artista puteti gasi pe pagina oficiala de Facebook a acesteia, https://www.facebook.com/AylinCadirOfficial sau pe pagina sa web: http://www.aylincadir.ro.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.