Ana Ularu si Istvan Teglas – patru povesti de amor In parc

Comedia In parc scrisa si regizata de Radu Iacoban cu Ana Ularu si Istvan Teglas va avea loc duminica, 11 mai, ora 19:00 la Godot Cafe-Teatru, str. Blanari nr 14. Accesul in sala de spectacol se face in baza rezervarilor la numerele de telefon 0736414244/ 021 3161682 zilnic intre orele 12:00 si 19:00.

In timp ce o asteapta in parc, Eminescu o cheama pe Veronica prin versuri. Regele Ferdinand se afla intr-o intâlnire discreta cu sfatuitoarea sa, Mita Biciclista, care il ajuta sa ia decizii importante cum ar fi intrarea in razboi. (À la guerrre! À la guerre, Maiestate! Da cu cine? Cum cu cine? Cu oricine!)

Citeste si:  Ilarion Ciobanu a incetat din viata

O studenta proaspat scapata de la servici crede ca poate gasi marea iubire oriunde, inclusiv la un necunoscut, binecunoscut criminal in serie al anilor ’70, pe când comunismul era in floare, iar accesul la informatie era interzis. (Nu se scrie in presa ca sa nu se sperie lumea.)

Telefoanele sunt cele mai ocupate creaturi electronice ale zilelor noastre. Când nu suna, primesc mesaje si, concomintent, mailuri sau poze sau like-uri pe facebook. Aceste telefoane n-ar trai daca nu ar fi utilizatorii lor constiinciosi si perseverenti. Daca lumea moderna a inceput sa angajeze oameni care sa stea pe Facebook, atunci in viitorul apropiat folosirea telefonului mobil ar trebui sa devina un loc de munca stabil.

Citeste si:  Zodiile si jucariile erotice

Desi construit cu tehnologia minima a singurului cafe-teatru din Bucuresti, la care se adauga fundal sonor de deschizatoare de bere si farfurii zanganinde, plus elemente olfactive cum ar fi fum sau mancarica aburind, spectacolul ,,In parc” s-ar preta negresit unui spatiu de teatru conventional.

Vedem practic patru piese de teatru toate bine segmentate intr-un ceas si, in afara de situatiile care ne stârnesc râsul, suntem partasi la faptele unor oameni care au influentat vietile generatiilor stravechi, oameni despre care aflam din manuale de gimnaziu sau de pe google. Regizorul a gândit cele patru roluri feminine, se pare, pentru a fi jucate de doua actrite: Rodica Lazar si Ana Ularu, pastrând rolurile masculine exclusiv actorului Istvan Teglas. (Judy Florescu, Ziarul Metropolis)

Citeste si:  Reclame anti-dragoste, via Superbowl

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.