Al Di Meola la Bucuresti

Chitaristul de jazz Al Di Meola, recunoscut pentru tehnica sa excepţională în abordarea unor stiluri diferite, va susţine un concert pe 11 septembrie, la Sala Palatului din Bucureşti, potrivit unui comunicat din partea organizatorilor, Amphitrion.

Biletele pentru concertul lui Al Di Meola se vor pune în vânzare la sfârşitul acestei săptămâni, cu preţuri cuprinse între 50 şi 200 lei, şi vor fi disponibile în reţeaua magazinelor Diverta, Sala Palatului, Magazinul Muzica, Hard Rock Cafe şi online pe www.ticketpoint.ro şi www.bilete.ro.

Citeste si:  Horoscopul saptamanii 7-13 martie

Al Di Meola a fost desemnat de patru ori Best Jazz Guitarist de către „Guitar Player Magazine”. Istoricul în arta chitarei, Robert Lynch spunea că „în istoria chitarei, nimeni nu a reuÅŸit să facă mai mult pentru a avansa instrumentul în sensul pur, aÅŸa cum a reuÅŸit Di Meola. Stăpânirea totală a diferitelor stiluri ÅŸi îndemânarea este pur ÅŸi simplu uluitoare.”

Citeste si:  Romanian Fashion Week 2008

„Mă simt privilegiat că am avut ocazia să studiez munca sa de-a lungul tuturor acestor ani”, notează Lynch.

Artistul a înregistrat sau cântat alături de nume ca Chick Corea, Luciano Pavarotti, Paco de Lucia, Phil Collins, Santana, John McLaughlin, Jimmy Page, Stevie Wonder sau Jean Luc Ponty.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.