fbpx

Afla de cine e bine sa te lasi sedusa in vacanta!

Amorul de vacanta. Nimic nu-i seamana. Promite atata. Poate fi o simpla aventura sau se poate prelungi, devenind legatura stabila. Asta e si frumusetea. Afla ce ti-au pregatit astrele in materie de amor in vacanta acestei veri!

Berbec
Tanjesti dupa un barbat cu un corp de sportiv, bine facut. Un tip bronzat si musculos, cu un aer macho, cum ar fi un Sagetator. Nu e vorba insa doar de aspectul fizic, trebuie sa mai fi si plin de vitalitate si generozitate, gata sa faca fata oricari provocari. Invita-l la bungee.
Pe cine ar trebui sa eviti? Seducatorii de meserie. Cei ce agata tot ce misca te vor face sa suferi. De asemenea, cei autoritari, cum sunt Leii. Tu esti un electron liber, nu uita!

Taur
Ai chef de un barbat tandru si bland. Care sa te faca sa te simti in siguranta. Adica de un Rac, Balanta sau Pesti! Acestea sunt jumatatile tale!
Fugi, in schimb, cat te tin picioarele de cei instabili, care n-au construit nimic toata viata lor si care traiesc ca niste nomazi. Adica de Sagetatori si de Gemeni. Acestia te vor face sa suferi.

Gemeni
Cine va fi barbatul verii tale? Unul apartinand unei alte culturi, etnii, religii. Cu atat va fi mai diferit, cu atat vei fi mai atrasa de el. Un globe-trotter ar fi ideal cu conditia sa fie Sagetator, Berbec sau chiar Gemeni. Va fi greu sa alegi.
Evita insa plictosii. Cei carora li s-a lipit telecomanda de mana. Adica Taurii si Capricornii.

Rac
Nu vei putea rezista in fata unui gentleman. Tu ai nevoie de un barbat tandru, bland, plin de tact si, daca e posibil, un artist. Barbatul ideal trebuie sa fie Balanta sau Pesti. Chiar si Scorpion pentru un plus de pasiune.
Nu-ti vor “pica” insa deloc bine cei impulsivi si laudarosi, ca Berbecii. Nici cei care sunt prea cu picioarele pe pamant, cum sunt barbatii Fecioara.

Leu
Vara asta ai nevoie de un barbat care sa te faca sa razi, dar care sa aiba si o buna situatie materiala si sociala. Un Leu ar fi ideal, dar nici Gemenii nu sunt tocmai de lepadat.
Evita insa barbatii timizi si intelectualii introvertiti. Te vei plictisi cu ei, nu-ti vor face fata. Asadar fugi de Capricorni, Varsatori si Raci.

Fecioara
Serioasa cum te stim, “vanezi” un barbat onest, care sa duca o viata sanatoasa, stabila, care sa stie ce vrea. Un Berbec, incapabil sa minta, un Scorpion in cautarea perfectiunii sau un Leu care sa straluceasca – acestia sunt ideali pentru tine.
Fugi de cei care vorbesc mult, rad prea mult sau au insusiri cameleonice. Adica de Gemeni, Balante si Pesti!

Citeste si:  Scriitorii romani vor fi invitati de onoare ai Targului International de Carte din Spania, in 2011

Balanta
Vei fi atrasa de virilitate in vara asta. Muschi bine conturati, corp bronzat si bine proportionat – ingrediente care te vor face sa te topesti ca inghetata sub soarele de iulie. Asadar, barbatii Berbec si Sagetatorii sunt pentru tine.
Evita, in schimb, pe cei calmi, cei care nu fac nimic serile si prefera sa citeasca in loc sa iasa. Adica, Taurii si Capricornii.

Scorpion
Iti vor placea barbatii cu personalitate puternica si carisma. Scorpionii, Sagetatorii si Leii vor fi pe gustul tau.
In schimb, nu-i vei suporta pe cei indecisi, care tergiverseaza lucrurile si asteapta mereu parerea altora. Asadar, Balantele si Gemenii sunt de evitat.

Sagetator
Tanjesti dupa un barbat capabil de o relatie stabila, care sa te faca sa te simti in siguranta. Asadar, fii sensibila la avansurile facute de Tauri, Lei si Capricorni.
Refuza, in schimb, aventurierii si globe-trotterii. E posibil sa te simti atrasa de ei, dar pregateste-te sa te trezesti singura dimineata. Evita, deci, Sagetatorii, Pestii si Varsatorii.

Citeste si:  „Breaking the waves”, dupa Lars von Trier, dramatizat la teatrul "Radu Stanca" din Sibiu

Capricorn
Parca ai servi si tu un fel “leger”. O data nu mori. Asadar, simti nevoia sa razi, sa te joci, sa te lasi dusa de val. Pentru toate astea, sunt indicati Gemenii, Berbecii si Varsatorii.
Nu prea ai chef, in schimb, de relatii “grele” care te fac sa te gandesti prea des. Evita, asadar, Capricornii, Sagetatorii si Fecioarele. Complementaritatea functioneaza in vara aceasta!

Varsator
Ai nevoie de cineva care sa-ti respecte independenta. Tu esti o fiinta libera si nu suporti sa dai socoteala nimanui. Deci, logic ar fi sa spui “da” Varsatorilor, Balantelor si Gemenilor.
In schimb, cei care-ti invadeaza spatiul te scot din minti. Cei care vor sa te tina mereu de mana, care cauta o relatie “doi in unu”, cei gelosi. Asadar, fugi cat te tin picioarele de Tauri, Scorpioni sau Pesti.

Pesti
Barbatul verii tale trebuie sa fie tandru, atent fara sa te sufoce, sa te faca sa te simti in siguranta, sa te lase sa infloresti. Un Leu ar fi ideal, dar si un Rac sau un Taur.
Evita insa Pestii si Scorpionii.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.