fbpx

Achizitii noi!

In timp ce unele isi maresc sanii, apeland chiar la credite bancare pentru atingerea unei cupe F, altele, obosite de dulcea povara ce le-a asigurat celebritatea, incep sa faca pasi inapoi.

Daca va numarati printre fanii bustului mai mult decat generos, am putea spune filantropic, al lui Jordan, trebuia sa va luati adio de la el. Cu bine, sani supradimensionati!

Pentru operatie, Jordan a zburat peste ocean, la Los Angeles, si schimbarea este mai mult decat vizibila. Bustul ei s-a dezumflat de parca cineva ar fi intepat, nemilos, un balon. Sa zicem ca a scazut cu cateva numere bune, colectie de sutiene necesitand a fi inlocuita imediat.

Citeste si:  Peste 130 de filme in competitie pentru Premiile Gopo 2016

Jordan, pe numele ei real Katie Price, a suferit o interventie chirurgicala in timpul careia i-a fost implantat si ceva botox. Pentru niste sani mai mici si mai „indrazneti”. Se pare ca vechii „prieteni” erau apreciati de fostii iubiti, dar ca actualul, Peter Andre, este adeptul lucrurilor mai reduse ca dimensiuni. Asa ca noile achizitii au fost dedicate, cel putin verbal, in exclusivitate acestuia. El se va bucura primul de ele, beneficiind de un fel de drept al seniorului. Este si acesta un surogat de virginitate.

Exista insa zvonuri conform carora bustul nu este singura zona la care s-a umblat cu miraculosul bisturiu al chirurgiei estetice. Nasul vedetei a fost si el retusat. Daca tot era pe masa de operatie, de ce sa nu profite, nu?

Noi credem ca demersul lui Jordan este unul laudabil. Poate iau aminte si unele vedete de pe la noi. Domnisoarelor.si doamnelor, pepenii nu mai sunt in trend! Treceti si voi la mere sau macar grapefruit!

Citeste si:  Obiective de cariera in CV
Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.