A murit fiul lui Dr Dre

Fiul lui Dr Dre a fost gasit mort in apartamentul sau din Los Angeles. Andre avea doar 20 de ani. Mama sa a fost cea care l-a descoperit sambata dimineata, conform unui purtator de cuvant.

Mogulul hip-hop, care a jucat in Training Day alaturi de Snoop Dog si Ethan Hawke, a cerut, printr-un comunicat de presa, ca in aceste momente triste, jurnalistii sa respecte intimitatea familiei sale.

Citeste si:  Citindu-l pe Turgheniev

Autopsia a fost incheiata duminica, insa aflarea clara a cauzei mortii depinde de anumite teste ale caror rezultate pot veni si peste 6 saptamani sau chiar mai mult.

Andre Jr a constituit obiectul unei dispute legale intre parintii sai in 1990, cand mama sa, Jenita Porter l-a dat in judecata pe cantaretul hip-hop pentru a obtine o pensie alimentara de 5000 de dolari pe luna. Ea a declarat ca, desi Dr Dre promisese inainte de nasterea copilului sa o ajute financiar, nu a primit decat o mica suma de bani in timpul relatiei lor care durase patru ani. In timpul procesului, Dr Dre, care avea 25 de ani atunci, a recunoscut ca este tatal copilului, dar a promis sa plateasca doar 500 de dolari pensie alimentara.

Citeste si:  Atitudinea in afaceri

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.