A fugit fara sa achite nota

Viata Andreei Spataru se transforma intr-o telenovela de prost gust. Dupa ce a tinut prima pagina a ziarelor intrucat a fost lovita in public de fostul ei iubit, „aratosul” Boschet, acum o noua patanie o propulseaza in atentia presei.

Timp de doua saptamani ea a locuit la un hotel de Bucuresti, in compania unui „controversat om de afaceri” (parca asa se numesc acum), banuit de diverse escrocherii imobiliare, pe numele sau Ciprian Nistor. Sa fie oare acelasi personaj despre care se zvonea ca i s-ar fi facut o oferta chiar de catre sus-numitul Boschet? O oferta care includea o Andree Spataru la pachet contra unei sume de bani, bineinteles.

Citeste si:  I was crazy, crazy... baby... I was crazy... Jurnal de concert

Revenind la povestea de azi din „Cancan”, se pare ca cei doi amorezi, dupa ce s-au rasfatat la hotelul de lux, au lasat cateva haine pentru a crea impresia ca vor reveni, si au disparut fara urma. Ce este mai grav e ca „au uitat” sa achite nota de plata.

Care, s-ar ridica, conform conducerii hotelului la 500 de milioane de lei vechi. Bani rezultati din chiria camerelor si din mesele cuplului si ale body-guarzilor angajati de Nistor s-o pazeasca pe Andreea de o posibila noua izbucnire a lui Boschet.

Citeste si:  Stockholm, Venetia fara gondola

Contactata de ziaristi, vedeta TV a refuzat orice explicatie, s-a multumit sa spuna doar ca nu este vina ei daca altii nu-si achita datoriile.

Ciprian Nistor, sustine, in schimb, ca nu datoreaza „decat” 90 de milioane, reprezentand mesele luate in cadrul hotelului.
Se pare ca angajatii hotelului au depus plangere penala.

Citeste si:  Night Shopping Party

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.