3 strategii simple care ne tin pe loc

Una dintre cele mai comune propozitii pe care le aud cand discut cu potentialii clienti este ” Simt ca m-am blocat”. Oamenii se simt intepeniti in diferite moduri. Este posibil sa fie blocati intr-o relatie care nu mai merge, dar nu stiu cum sa iasa din ea. Poate ca au un vis despre cum sa inceapa propria afacere, dar nu stiu exact de unde sa inceapa. Sau pur si simplu vor sa aiba mai multa distractie in viata lor, dar nu stiu exact cum sa faca sa o si aiba.
Sentimentul de a fi blocat este foarte comun pentru multe dintre noi. Desi vietile noastre par sa fie intr-o miscare constanta, foarte putine din aceste miscari ne fac sa mergem mai departe.
In acest articol ne-am hotarat sa vorbim despre 5 cele mai comune comportamente care ne tin departe de viata pe care ne-o dorim.

Citeste si:  Papuceii cu stil si personalitate de la Papucei.ro

1. Crezi tot ce gandesti
Unele din gandurile noastre sunt produsul cresterii si educatiei sau pur si simplu al culturii. Dar asta ne poate uneori crea probleme, penru ca ne agatam de pareri care nu ne mai folosesc.
2. Ii acuzi pe altii pentru circumstantele tale
De cate ori nu ai auzit comentarii de genul: ” Managerul meu este un ticalor. Nu e de mirare ca ma descurc greu cu munca mea” sau „Nu ma acuza pe mine. Nu eu am luat decizia”.
Cu totii avem lucruri in viata noastra care nu merg atat de bine precum ne-am dori. Pur si simplu asa este viata.
3. Iei viata prea in serios
Majoritatea dintre noi au fost crescute crezand ca cheia succesului este munca grea.
Pentru a face ca viata noastra sa „curga” avem nevoei sa amestecam distractia, rasul si creativitatea in munca noastra. Avem nevoie sa fim capabile sa ne bucuram.

Citeste si:  Telefoanele Agathei Ruiz de la Prada

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.