Sfaturi pentru reusita unei coafuri de nunta

Sa iti schimbi complet coafura pentru o zi nu e chiar atat de usor pe cat pare. De pilda, daca ai un par lung, purtat in general pe umeri sau in coada, este posibil sa nu te impaci deloc cu un coc inalt. In schimb, daca, de dragul comoditatii, vei alege sa-l lasi pe spate, te vei supune riscului de a ramane rapid fara volum sau, in cazul unei coafuri de mireasa cu bucle, de a-si pierde forma. Daca mai ai si ghinonul de o vreme umeda si neprietenoasa, verdictul e ca si sigur.

Citeste si:  Cum sa decoram livingul in stil feng shui pentru atragerea energiilor pozitive

Prin urmare, cuvantul de ordine este „repetitia”. Incearca din timp mai multe variante, pana esti sigura ca ai gasit si stilistul potrivit, si coafura de mireasa , si produsele optime.

O alta regula de baza este evitarea experimentelor, mai ales in preajma nuntii. Nu e deloc o idee buna sa iti tai 30 cm de par sau sa te afisezi cu o culoare noua cu o saptamana inaintea marelui eveniment.

Citeste si:  Tipuri de medicamente antidepresive

Nu in ultimul rand, incearca sa ai asteptari realiste: daca ai vazut coafuri de nunta care stateau perfect pe figura unor celebritati sau fotomodele, nu fi dezamagita daca nu se potrivesc fetei tale. Oamenii sunt diferiti, cu trasaturi si mimici diferite.

Pentru final, un sfat cat se poate de practic: atunci cand iti alegi stilistul, mergi numai la sigur, in functie de recomandarile cunostintelor. Este ultimul moment in care vrei sa faci experimente (esuate).

Citeste si:  Cum sa-ti confectionezi singura globurile de Craciun?
Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.