Pregatirea inainte de o intrerupere de sarcina

Please select a featured image for your post

– In primul rand, nu te baza doar pe un test de sarcina . Acestea se dovedesc inselatoare cateodata (in mod exceptional, totusi), putand fi induse in eroare de un aflux major de hormoni cauzat de alti factori. Gaseste-ti medicul ginecolog potrivit si fa-ti un ecograf detaliat. Astfel, vei afla daca esti insarcinata si, daca da, in cate saptamani; in functie de acest aspect urmeaza sa decizi, impreuna cu medicul, la ce metoda de intrerupere de sarcina vei apela. Daca ai un istoric de carente de fier, anunta-ti medicul.

Citeste si:  Trucuri de seductie

– Ca regula generala, respecta indeaproape recomandarile medicului tau.

– Desi, in cazul unei intreruperi de sarcina „normale”, ai voie sa mananci cate ceva, este recomandabil sa faci interventia pe stomacul gol, pentru a nu risca sa vomiti sau sa ai greturi puternice din cauza anestezicului sau a depresiei de moment.

– In ziua respectiva, vino insotita si fara masina (condusul este interzis ulterior procedurii). Adu-ti buletinul si o camasa de noapte si, daca te simti prea timorata, ia un calmant naturist (cele alopate nu sunt recomandabile, pentru ca pot interactiona cu anestezicul).

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.