Pozitii sexuale pentru revigorarea vietii de cuplu

Please select a featured image for your post

E interesant cum sexul te poate influenta in diferite moduri, cum iti poate schimba starea de spirit, cateodata e de-a dreptul fascinant. De aceea rolul pozitiilor sexuale adoptate in timpul actului de iubire este de maxima importanta atat pentru el cat si pentru ea. Sunt o groaza de pozitii sexuale cu care poti sa-ti innebunesti partenerul, sa-l faci sa te venereze si sa-l tii aproape, mereu satisfacut.

Citeste si:  Unde se gasesc trufe in Romania?

Putem da cateva exemple de pozitii sexuale usor de practicat si care mentin viata sexuala piperata:

Pozitia „new amazon” este pentru cei ce considera ca s-au plictisit de sexul in pat dar care nu sunt chiar pregatiti sa faca sex in natura, sub privirile socate ale trecatorilor. Postura acestei pozitii sexuale are loc pe podea, lasandu-l pe el sa stea in fund si sa-si sprijine corpul in maini. Clalareste-l de deasupra cu fata spre el, cu o serie de frictiuni gentile pe varful penisului accelerand sau domolind pasul in timp ce se consuma actului iubirii. In aceasta pozitie partea de jos a vaginului este cel mai bine stimulata.

Citeste si:  Detoxifiere naturala : ceaiul de anghinare

Vrei ca el sa nu te uite usor dupa o partida de amor? Atunci fa-l sa stea confortabil pe o canapea, calareste-l zdravan cu picioarele despartite, cu genunchii indoiti la nivelul pieptului partenerului. Apoi, te lasi incet pe spate pana cand palmele ating podeaua si incepeti amandoi miscarea de inainte-inapoi cu picioarele usor departate pana cand ajungeti la un ritm extaziant. Pentru senzatii mai puternice incordati si lasati in voie muschiul vaginal in timpul acestei pozitii sexuale pentru o finalizare uluitoare si profunda.

Citeste si:  Cum sa te epilezi cu zahar

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.