Ochii verzi si culoare parului

Please select a featured image for your post

Gusturile nu se discuta, asa ca, inainte de a-ti schimba culoarea naturala a parului, gandeste-te bine pentru cine o faci. Daca o faci pentru propria placere, atunci nimeni nu poate sa stie mai bine decat tine cum iti doresti sa arati. Daca o faci pentru a lua ochii cuiva, atunci ar trebui sa cunosti gusturile in materie de femei ale acelei persoane – nu poti merge la sigur.

Citeste si:  Preludiul ca la carte

Regula este ca nu exista reguli, depinde doar de mesajul pe care vrei sa-l transmiti prin infatisarea ta. Daca vrei sa iti pui in valoare personalitatea detasata si optimista si ai tenul suficient de deschis, incearca blondul platinat.

Daca vrei sa te distrezi o vreme si sa atragi atentia rapid, ai pistrui sau un ten cu probleme, o nuanta de roscat deschis, la limita stridentei, poate sa te ajute. In schimb, daca vrei sa emani seriozitate si profunzime, negrul este alegerea perfecta – cu conditia sa nu ai un ten exagerat de alb.

Citeste si:  Dieta Rina - dieta disociata de 90 de zile

O combinatie exuberanta pentru ochii colorati – verzi sau albastri – este vopseaua argintie, insa acesta este un pariu de tip totul sau nimic: poti arata extraordinar sau poate fi un esec complet – va trebui sa iti asumi riscurile deciziei si eventual sa incerci cu o peruca inainte de a te decide spre o vopsea semipermanenta sau permanenta.

Citeste si:  Tratament naturist pentru raceala

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.