Obiective turistice in Bucuresti

Please select a featured image for your post

Bucuresti, „micul nostru Paris”, poate fi un oras tonic, romantic sau chiar relaxant daca stim ce, cum si, mai ales, unde sa cautam. Cand vine vorba de vizitat, Bucurestiul are multe de oferit si se lauda cu nenumarate obiective. Unele sunt consacrate, altele sunt mai putin cunoscute, dar sunt foarte multe multe locuri impresionante in capitala noastra. Iata cateva idei despre ce poti vizita in Bucuresti!

Citeste si:  Norvegia

In materie de cladiri istorice sunt de neratat: Casa Poporului, Casa Presei Libere, Catedrala Catolica Sfantul Iosif, Casa Vernescu, Palatul Casei de Economii si Consemnatiuni, Carul cu Bere, Hanul lui Manuc si Palatul Mogosoaia. Daca vrei sa vizitezi muzee, ai de unde alege: Muzeul Satului, Muzeul Taranului Roman, Muzeul de Istorie Grigore Antipa, Palatul Cantacuzino, Muzeul National Geologic, Muzeul de Istorie a Evreilor din Romania si, de ce nu, Observatorul Astronomic.

Citeste si:  Definitia TSH-ului

Cand vine vorba de o zi relaxanta de duminica sau de o plimbare romantica, parcurile din Bucuresti te vor primi cu bratele deschise: Parcul Cismigiu, Parcul Tineretului, Parcul Carol, Parcul Kiseleff, Parcul Herestrau sau Gradina Icoanei. Nu in ultimul rand, daca vrei un loc in care sa te distrezi intr-o seara minunata de sambata alaturi de prieteni, Centrul Vechi iti ofera nenumarate cafenele, cluburi sau pub-uri primitoare.

Citeste si:  Ciorba de vacuta

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.