Metode de aflare a sexului copilului inainte de nastere

Please select a featured image for your post

Sexul copilului nenascut se poate observa la examenul ecograf incepand cu saptamana a douasprezecea a sarcinii, insa rezultatul nu este intotdeauna 100% sigur – medicul ginecolog va va spune, in functie de claritatea imaginilor, daca exista sau nu sanse ca prognoza sa fie incorecta. In principiu, cu cat examenul se face mai tarziu, cu atat mai mari sunt sansele ca acesta sa fie corect.

In traditia populara, exista mai multe semne in functie de care sa iti dai seama daca viitorul copil va fi baiat sau fata. De exemplu, se spune ca sarcinile cu fetite sunt mai dificile decat cele cu baietei, fiind insotite de greturi, stari de rau etc. Alt semn, in traditia populara, este forma burtii: daca burta este tuguiata, copilul va fi baiat; daca burta este rotunda, va fi fata. Si tenul gravidei este un alt semn: daca ea se pateaza pe fata in timpul sarcinii, copilul va fi fata.

Citeste si:  Ce contin castravetii

Exista si un test popular: fara ca gravida sa isi dea seama, i se arunca un pic de sare de bucatarie in crestetul capului. Daca va duce mana la gura, copilul va fi fata, iar daca va duce mana la nas, va fi baiat.

De asemenea, exista si un „calendar chinezesc” dupa care sa sa prognozezi sexul copilului , pe care il puteti gasi pe internet, dar care are o acuratete de circa 50 la suta, adica nu mai mult decat simpla nimereala.

Citeste si:  Dulceata de afine

Inutil sa va mai spunem ca, daca nici ecograful nu este suta la suta sigur, cu atat mai putin vor fi aceste metode populare.


Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.