Mesaje de Craciun impersonale

Unele dintre noi nu suporta sa primeasca mesaje de sarbatori de la colegi, colaboratori sau, in general, persoane cu care abia schimba cateva cuvinte in restul anului. Altele se bucura sincer sa trimita un gand bun (fie el si via SMS) catre toata agenda telefonica. Cum nu intotdeauna cei de la celalalt capat ne sunt prieteni apropiati, exista riscul ca prin niste mesaje de Craciun prea personale sa comiti o gafa de zile mari. Iata cateva exemple potrivite:

Citeste si:  Vitaminele din pere

– Fie ca sarbatoarea sfanta a Craciunului sa va umple casa de dragoste, lumina, fericire si liniste sufleteasca!

– Va doresc un an nou fericit un Craciun de exceptie,multa sanatate si noroc in tote. CRACIUN FERICIT!

– Fie ca spiritul Craciunului sa va incalzeasca sufletul!

– Fie ca aroma de brad, portocala, colindele, cozonacul cald si mirosul de iarna sa va umple inimile de bucurie si sufletele de liniste. Craciun Fericit!

Citeste si:  Redimensionarea unei poze

– Fie ca spiritul Craciunului sa va mangaie sufletul, sa va aduca bucurii si prosperitate, fericire si noroc, cadouri sub brad si oameni dragi aproape!

– Fie ca sarbatorile iernii sa va aduca fericirea Craciunului prin speranta, spiritul Craciunului prin pace, emotia Craciunului prin iubire!

– Va doresc un Craciun fericit casa plina de daruri,multe bucurii,sanatate si mai ales va doresc ca spiritul Craciunului sa va lumineze aceste zile magice.

Citeste si:  Igiena intima corespunzatoare dupa un act sexual

– Sarbatori Fericite in jurul pomului de iarna si in mijlocul celor dragi!

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.