Mesaje de Craciun haioase

Nu toti ne-am nascut si priceputi la scris, si inzestrati cu simtul umorului. Niciun moment din an nu este mai frustrant din acest punct de vedere decat de sarbatori, cand primim un mesaj amuzant si ne ia si o ora pana sa gasim o replica pe masura. Din fericire, pe internet circula tot felul de variante de mesaje de Craciun amuzante care pot fi preluate fie ca atare, fie doar ca sursa de inspiratie. Am facut o selectie a acestor mesaje de sarbatori – desi nu dau toate pe dinafara de umor, acestea pot starni un zambet pe fata persoanei careia i se adreseaza:

Citeste si:  Sfaturi: nuante de blond platinat

– Ca urmare a eforturilor organizatiilor pentru protectia animalelor, renii de la sania lui Mos Craciun au fost reintegrati in habitatul lor natural. In consecinta, anul asta Mosul nu poate veni cu cadouri!

– Craciunul a sosit..zapada ne-a albit si criza a venit!

– Elfii mici si Mos Craciun m-au rugat sa iti spun: Fii cuminte-ascultator Si de bine doritor Ca la anul sa revina Cu desaga si mai plina!!! Craciun fericit !

– Sarbatori fericite si un brad cat mai frumos. Sa vina Mos Craciun cu un Ferrari si sa plece pe jos.

– E Craciun! Este divin! Ne uitam pe geam afara, prin zapada Mosul zboara? Ni se trage de la vin.

– L-am visat pe Mos azi-noapte, venea tare de departe cu un sac mare in spate sa aduca sanatate, deci asteapta-l ca el vine, dar acum este la mine.

Citeste si:  Exercitii de slabit - Pilates

– Pe la geamuri cad stelute, iar pe foc sunt sarmalute, iar bradul e la locul lui, mosul e la treaba lui, sa ne fie noua bine, iaca si Craciunul vine. Craciun fericit!

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.