Mesaje de Anul Nou

In noaptea de Revelion toata lumea primeste si trimite mai departe zeci de mesaje. Daca luam agenda la puricat, este destul de greu uneori sa personalizam fiecare mesaj in parte, asa ca multi prefera sa aleaga un mesaj de pe internet care sa-l expedieze catre toate contactele.

Am facut si noi o mica cercetare si am adunat in acest articol cele mai frumoase si dragute mesaje de Revelion , de trimis catre cei dragi si nu numai:

„Inchide ochii si pune-?i o dorinta. Am auzit ca de Anul Nou orice vis poate deveni realitate si sper sa si se intample si tie. La Multi Ani fericiti!”

Citeste si:  Cauzele intarzierii ciclului menstrual

„In fiecare picatura a sampaniei pe care o bei in cinstea noului an sunt urarile mele de bine, pline de cele mai frumoase si calduroase ganduri! Un an minunat!”

„In 2013 o sa ii cer lui Dumnezeu sa-ti dea sanatate, dar ca sa iti umplu sufletul cu dragoste, o sa ma ocup personal. Un An Nou fericit !”

„Deschide-ti inima in noaptea dintre ani, lasa bucuria unui nou inceput sa iti patrunda in suflet, paseste cu speranta si incredere si nu uita ca cineva se va gandi in miez de noapte la tine si iti va dori toata fericirea din lume!”

Citeste si:  Ce este punctul G?

„Anul care vine sa iti aduca speranta unui nou inceput, energia necesara pentru a-ti implini toate obiectivele, intelepciunea de a aprecia fiecare zi prin micile bucurii pe care ti le ofera si pe acel cineva care sa te faca sa zambesti.”

„Iti doresc ca in Anul Nou ce vine sa aveti parte de 12 luni de Sanatate, 52 de saptamani de Fericire, 365 zile pline de Bogatie, 8760 ore de Intelepciune, 525600 minute de Bucurie, 31536000 de secunde petrecute alaturi de cei pe care ii iubesti..”

Citeste si:  Ce este medrol

„Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorintele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar calduroasele mele urari sunt pentru totdeauna! Un An Nou asa cum ai visat!”

„Desi iarna se codeste sa-si intinda haina grea, ti-am trimis un fulg de nea, uu toata dragostea mea… Tu in palma il primeste si, chiar de va disparea, va lasa in urma sa dorul din inima mea… Va urez un an mai bun si plin de bucurii!”

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.