Linia vietii in chiromantie

Ce inseamna chiromantia si de unde provine?

Chiromantia inseamna prezicerea viitorului unei persoane, pe baza liniilor din palme si provine din cuvintele grecesti „cheir”, care inseamna mana si „manteia”, care inseamna prevestire.
Ghicitul in palma este o tehnica veche, care se practica inca din epoca de piatra ( s-au facut descoperiri in pesterile din Franta, Spania si chiar Africa cu desene care ilustrau aceste lucruri ).

Linia vietii este una dintre cele populare si cunoscute linii de catre toata lumea. Pentru interpretarea ei, se presupune ca o linie lunga inseamna o viata lunga, in timp ce o linie scurta inseamna o viata scurta.

Citeste si:  Dieta Dukan - una dintre cele mai rapide cure de slabire

Linia vietii incepe de la marginea palmei in partea degetului aratator si formeaza un semicerc proemiment, pana in jurul degetului mare.
De regula, aceasta linie trebuie sa fie definita, clara, pentru a putea fi „citita”.

Cum intepretam?

Ne uitam cu atentie la linia vietii si daca observam ca aceasta inconjoara degetul mare pana aproape de baza acestuia, inseamna ca acea persoana are un caracter apatic, lipsit de energie si spirit de gluma. Este bine sa nu intram in conflict cu o astfel de persoana, deoarece are puterea de a transmite gandurile negative si negre catre noi.

Citeste si:  Cum se face compotul de prune?

Cand linia vietii acopera o suprafata mai mare a palmei, avem de-a face cu o persoana foarte energica, plina de viata si entuziasm.

Persoanele care au linia vietii aproape de baza degetului mare sunt persoane stresate, care au nevoie de multa odihna si relaxare, pentru a nu se imbolnavi. Recomandarea noastra pentru aceste persoane este sa practice un sport care sa ii ajute sa se relaxeze atat psihic, cat si fizic.

Citeste si:  Cum sa ne alegem verigheta potrivita

Cand linia vietii se intinde pe o suprafara mare de tot a palmei, putem spune ca avem in fata persoane extrem de energice, positive, optimiste si norocoase, chiar. Acesti oameni sunt foarte activi, iubesc munca fizica si isi revin foarte repede dupa un efort depus, tocmai datorita personalitatii lor pozitive

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.