Faloplastia sau ce trebuie sa stim despre marirea penisului

Cea mai frecventa interventie chirurgicala pentru marirea penisului , ramane faloplastia. Desi prezinta riscuri precum: aparitia durerii in timpul actului sexual, pozitia in jos a penisului in erectie, pilozitate crescuta la baza, leziuni si cicatrici , alterarea sistemului nervos din zona genitala, barbatii nu se dau in laturi pentru a o efectua. Orgoliile sunt mari, iar frustrarile pe masura. Cum functioneaza totusi faloplastia?

Citeste si:  Cum sa ne alegem verigheta potrivita

Interventia medicala de acest gen poate mari penisul atat in lungime (intre 3 si 5 cm), cat si in latime (intre 1 si 3 cm). Pentru marirea penisului in lungime, faloplastia vine sa elimine tesutul adipos de la baza si sectioneaza ligamentele. Pentru o grosime mai satisfacatoare, se introduce o grefa cu grasime proprie sau o substanta la alegere, intre piele si corpii cavernosi.

Citeste si:  Camasi barbati: reguli de buna purtare

De retinut este si faptul ca o operatie de faloplastie nu dureaza mai mult de 30 de minute si se efectueaza doar cu anestezie locala. In anumite cazuri se combina cu un sedativ oral, pentru diminuarea starii de anxietate a pacientului. Nu este permis niciun act sexual sau manual timp de o luna, doua, pentru o vindecare corespunzatoare. Poate este bine de mentionat inainte de a se lua o decizie intr-un sens sau altul, si ca faloplastia nu imbunatateste activitatea sexuala, ci este o interventie chirurgicala doar de natura estetica.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.