Dieta Dukan – una dintre cele mai rapide cure de slabire

Faimoasa dieta Dunkan este una dintre putinele recomandate de medici, din categoria curelor de slabire rapide. Si asta pentru ca nu oboseste inima si nu infometeaza, ci doar stabileste inteligent, combinatiile de alimente pe care trebuie sa le consumi. Mai mult, are rolul de a detoxifia organismul.Dieta Dunkan are doua etape precise care trebuie respectate:

Citeste si:  Rochia de club Plus Size - tips&tricks

1. In prima etapa – de zece zile – vei scapa de marea parte a surplusului de kilograme. Este interzis complet uleiul si prajelile , alimentele pe care ai voie sa le consumi fiind carnea rosie, pestele, fructele de mare, ouale si lactatele degresate. De asemenea, trebuie sa respecti cu strictete regula celor doi litri de apa pe zi sau, in functie de preferinte, ceaiurile. Este interzis de asemenea, zaharul, in orice forma si se consuma o lingura de tarate de ovaz pe zi.

Citeste si:  Dieta cu supa de varza

2. A doua etapa iti permite o zi din doua consumul de legume si proteine. Cealalta va respecta regulile primei etape. Pentru persoanele care vor sa slabeasca mai putin de 5 kg insa, se poate alterna astfel: doua zile proteine si cinci zile legume si proteine. Dureaza zece zile.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.