fbpx

Cum se prepara borsul?

Please select a featured image for your post

Sigur ca orice produs alimentar natural e mai sanatos si mai gustos decat cel conservat sau facut pulbere. Asa si cu borsul. Daca stim cum se prepara borsul si avem rabdare, facem o ciorba foarte buna.
Iata cantitatile necesare:
500 g tarate de grau
100 g tarate de malai (sau faina de malai)
250 g coji de paine uscata
frunze de visin, de leustean sau telina
6 litri de apa.
Intr-un vas mare de plastic, de lemn sau de metal smaltuit punem taratele de grau sau de porumb si frunzele aromatice. Turnam peste ele 1 litru de apa rece, amestecam si lasam cateva ore. Oparim apoi 5 litri de apa (la circa 60 de grade) si turnam apa in vas. Punem si bucatile de paine. Pastram vasul cel mai probabil in bucatarie, la o temperature de circa 20 de grade Celsius. Amestecam in el de mai multe ori pe zi. Cand fermenteaza, lichidul se tulbura. Dupa ce se incheie fermentarea, il mai lasam 5-6 zile sa se limpezeasca, apoi il strecuram cu grija, san u agitam depunerile de pe fund.

Citeste si:  Masaj anticelulitic prin reflexoterapie
Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.