Cum sa iti alegi ochelarii de soare in functie de forma fetei?

Ochelarii de soare sunt un accesoriu care nu lipseste din garderoba niciunei femei. Mai mult decat atat, vrem sau nu, sunt absolut indispensabili, sunt ca un viciu pe care nu-l putem abandona, indiferent de vointa pe care o avem. In ultimii ani, ochelarii de soare au venit cu nenumarate oferte din punct de vedere al formei si al culorii, ceea ce nu poate fi decat de bun augur, dat fiind ca forma fetei este diferita, si ce mi se potriveste mie, s-ar putea sa nu ti se potriveasca tie, si invers.

Citeste si:  Prepararea unui mizilic

Pentru fata ovala, oferta este cea mai generoasa. Femeile cu pometi inalti, si barbia mai ingusta decat fruntea, pot opta pentru aproape toate formele de ochelari, de la cei cu rame fine, pana la cei supradimensionati cu rame groase.

Daca ai forma fetei patrata, adica maxilarul este foarte proeminent si barbia lata, atunci ochelarii cu forme rotunde sunt facuti pentru tine. Este indicat sa optezi si pentru rame mai subtiri sau de dimensiuni normale, astfel incat contrastul sa fie realizat.

Citeste si:  De cate feluri pot fi nodulii la sani?

Daca ai fata triunghiulara, atunci ti se potrivesc ochelarii supradimensionati , cu rame groase. Vor reduce latimea fetei si iti vor conferi un aer misterios. Daca esti indrazneata, atunci te poti uita si la ramele colorate.

Pentru fata rotunda, sau fata careia ii „lipsesc” pometii sunt recomandati ochelarii cu rame patrate sau rectangulare. De asemenea, este bine sa alegi rame inchise la culoare si cat mai groase.

Citeste si:  Blenderul
Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.