Cum purtam blugii in 2013?

Desi sunt nelipsiti din gardeboa unei femei, blugii pot fi adesea pretentiosi, mai ales atunci cand nu stim sa facem alegerea potrivita. Pentru ca anul acesta sunt in trend toate formele, modelele si lungimile, m-am gandit sa fac un mic ghid de purtare a jeansilor.

Blugii skinny , desi in trend, nu se pot purta de oricine. Oricat de mult ni i-am dori, daca nu suntem suficient de inalte sau macar cu forme inguste, atunci blugii skinny nu sunt pentru noi. Nu poti opta pentru o astfel de pereche de blugi daca ai solduri proeminente sau gamge groase, in mod contrar, nu vei face decat sa-ti accentuezi defectele.

Citeste si:  Cateva vraji de dragoste cu mar

Daca esti migniona, ti se potrivesc blugii evazati sau cei cu croiala clasica. Evita, de asemenea, lungimea deasupra gleznei sau talia joasa pentru ca vei parea si mai scunda.

De asemenea, daca esti mai plinuta, alege doar blugi cu talia inalta pentru a ascunde pernitele care pot aparea in cazul celor cu talie joasa. Tot pentru tine, sunt recomandati blugii cu croiala clasica, de culoare neagra.

Nici blugii cu imprimeu sau cei metalizati nu sunt foarte recomandati in cazul celor care nu au forme de manechin. Daca sunt si in nuante deschise sau pastelate, atunci nu vor face decat sa aduca in prin plan rotunjimile.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.