Cele trei linii de baza in chiromantie: a vietii, a inimii si a capului

Chiromantia sau arta ghicitului in palma porneste de la trei linii de baza: cea a vietii, cea a inimii si cea a capului. Linia capului reprezinta intelectul nostru, cea a vietii este linia care se formeaza inca din a doua luna de viata a embrionului, iar cea a inimii simbolizeaza viata noastra afectiva.

Linia inimii este cea de desubtul celor patru degete: mic, inelar, mijlociu si aratator. Esa poate fi curbata, sfarsindu-se aproximativ intre aratator si mijlociu, numindu-se linia fizica a inimii sau dreapta, linia mentala. Persoanele cu o linie fizica a inimii sunt cei care au capacitatea de a-si dezvalui sentimentele, sunt foarte flexibili si deschisi. Tot ei sunt cei care traisc si cele mai dramatice situatii, insa isi revin cu rapiditate.
Despre cei cu o linie mentala putem spune ca sunt introvertiti, isi ascund sentimentele, si nu din perversitate, ci pentru ca nu gasesc o modalitate in care s-o poata face.

Citeste si:  Masaj de relaxare pentru durerile de cap

Linia vietii este cea care formeaza un semicerc in jurul degetului mare. Ca si in cazul liniei vietii vorbim de doua variante: cei care au o linie a vietii care inconjoara degetul mare la distanta mica si pana aproape de baza acestuia, vor fi mereu lipsiti de energie si de vlaga, asta neinfluentand durata vietii. Oamenii cu o astfel de linie a vietii au nevoie de somn si se simt mai tot timpul obositi. Cei care, din contra, au o linie a vietii care acopera o suprafata cat mai intinsa a palmei vor deborda de energie, interesul le va fi mereu treaz, iar entuzismul va fi provocat in faca oricarei indeletniciri.

Citeste si:  Cinci alimente care calmeaza durerile menstruale

Linia capului este oarecum paralela cu cea a inimii si tinde sa se uneasca in unele cazuri cu cea a vietii. Daca linia capului este curbata, atunci persoana din fata noastra este una sensibila, fragila, rafinata si foarte creativa. Are o imaginatie bogata si un spirit artistic foarte proeminent. Daca linia capului este dreapta, atunci vorbim de o persoana cu picioarele pe pamant, foarte practica si motivata.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.