Ce trebuie sa stii inainte de a-ti face suvite blonde

Iata 4 sugestii de baza pe care ai face bine sa le parcurgi inainte de a te aseza pe scaunul de coafor. Vom incepe cu cele negative. Asadar, ce nu trebuie sa faci cand optezi pentru orice coafuri cu suvite blonde :

– chiar daca pare cool si extravagant, nu opta pentru benzi intregi de par decolorat. Adesea, acest stil este regasit la adolescentele care nu-si dau seama ca, in doar cateva saptamani, radacinile inchise vor da un aspect foarte nefericit parului per ansamblu. Cand ai par castaniu cu suvite blonde, trebuie sa ai grija de aceste detalii. Asa ca, daca nu ai bani si rabdare sa te revopsesti o data pe luna, opteaza pentru ceva mai discret.
– de asemenea, in caz ca nu ai un hairstylist extrem de priceput si cu gusturi foarte bune, evita combinatia de par brunet cu suvite blonde strident. Este un look specific anilor ’90, care, din pacate, nu au excelat la capitolul estetica.
Ce recomanda specialistii?
– daca insisti sa aplici suvite blonde pe par brunet , o solutie decenta exista: opteaza pentru suvitele ascunse, „felii groase” de par decolorate, insa sub suprafata podoabei capilare. In acest caz, contrastul cu radacinile crescute nu mai este atat de izbitor.
– de ceva timp au intrat in trend suvitele aplicate „la intamplare”: in breton, varful anumitor bucati de par, suvite ascunse care nu se vad decat in momentul in care-ti prinzi parul in coada, etc. Este nu numai iesit din comun si original, ci poate sa te faca sa arati mult mai bine, un hairstylist bun stiind unde sa aplice decolorarea pentru a se potrivi mai bine figurii tale.

Citeste si:  Cum sa-ti faci singura ceai de ghimbir

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.