Ce genti din piele prefera vedetele

Please select a featured image for your post

Gentile sunt poate cel mai important accesoriu avand in vedere ca ele finalizeaza o tinuta. Pentru un look fain si complet, gentile trebuie alese mereu cu grija. Daca sunteti pe cale de a va achiziona o noua geanta si aveti nevoie de surse de inspiratie, va aratam ce genti din piele prefera vedetele:

Angelina Jolie prefera gentile din piele Gucci. Brandul Italian este recunoscut pentru posetele din piele elegante si stilate.

Citeste si:  Cum se prepara un aperitiv de vara?

Jennifer Lopez adora sa poarte genti de mari dimensiuni, acele „tote bags”, ca sa nu spunem sacose. O vedem aici purtand o geanta Fendi, pe nume Peekaboo Tote. Artista se da in vant si dupa gentile de dama Louis Vuitton. Mai mult, a fost una din vedetele care a aparut intr-o reclama a acestui faimos brand.

Citeste si:  Jocuri erotice: ce roluri poti interpreta in pat

Prima Doamna a Americii, Michelle Obama, participa la o multime de evenimente in fiecare zi. Sotia presedintelui prefera gentile din piele de tip clutch sau geanta plic, cum I se spune. Doua iesiri diferite, aceeasi geanta clutch marca VBH.

Britney Spears obisnuieste sa poarte genti din piele Juicy Couture aproape tot timpul.

Desi gentile Prada au un aer mai sobru, tanara Miley Cyrus a ales aceasta geanta din piele de culoare portocalie sa-i completeze look-ul casual si tineresc. Noi spunem ca a facut o alegere buna.

Citeste si:  O femeie din 20 sufera de menopauza precoce

Jessica Biel prefera gentile din piele Moschino. Frumoasa actrita asorteaza geanta masiva din piele lacuita unei tinute sport. Se pare ca nu mai exista reguli cand vine vorba de vedete.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.