Ce coafuri de mireasa s-au purtat in anul 2012?

Inca o luna si ne luam „la revedere” de la anul 2012. Anul acesta a fost un an plin de tendinte si trenduri care mai de care mai avantgardiste.

In ceea ce priveste coafurile pentru mireasa , anul 2012 ne-a indreptat atentia catre coafuri simple, dar de efect, combinate cu accesorii cool.

O coafura de mireasa foarte populara in anul 2012 a fost reprezentata de cocul spaniol si de cel elegant, la care stilistii au tinut mortis sa adauge si accesorii, care au facut din aceasta simpla coafura o adevarata arta.

Citeste si:  Cum se face mamaliga

Florile de par ( trandafirii ) au fost preferatele mireselor, in timp ce agrafele simple sau cu strasuri au fost lasate putin deoparte anul acesta.

Cocul lejer s-a numarat si el printre coafurile pentru mireasa ale anului 2012. Acest tip de coc este extrem de sexy, mai ales daca lasam cateva suvite de par sa cada lejer pe langa fata.

Citeste si:  Ce este punctul G?

Acest tip de coc a fost ales atat de mirese, cat si de doamnele sau domnisoarele care au avut un eveniment special de onorat cu prezenta: bal, aniversare, petrecere mondena.

Buclele si impletiturile au ocupat si ele un loc in clasamentul celor mai populare coafuri pentru mirese ale anului 2012, insa nu atat de mare precum cocurile.

Buclele lejere sunt o alegere sexy si merg de minune daca alegi sa porti voalul mai mult decat la intrarea in biserica.

Citeste si:  Vibratorul - doar o jucarie sexuala?

Buclele prinse intr-o parte a capului cu agrafe si trandafiri, dezgolind unul din umeri reprezinta modelul de coafura preferat de foarte multe femei.

Daca optezi pentru o coafura cu bucle, nu uita ca unul din accesoriile anului 2012 este bentita bijuterie, decorata cu perle sidefate sau cristaline. Bentita arata de minune daca iti lasi parul pe spate, lejer, sau daca optezi pentru un coc de balerina.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.