Camasi barbati: reguli de buna purtare

La gat: Gulerul camasii trebuie sa aiba o deschidere mai mare. In timp ce nasturii sunt inchisi, daca au loc doua degete intre gat si guler astfel incat sa nu intampinati vreun disconfort atunci cand va miscati capul inseamna ca gulerul este potrivit.

Umerii si corpul: Ar trebui sa va puteti misca cu lejeritate bratele fara sa va trageti camasa in jos peste umeri. Camasa de barbati nu trebuie sa fie nici stransa pe corp intrucat va restrictiona miscarile, dar nici prea larga deoarece riscati sa sifonati si indoiti materialul.

Citeste si:  Cum se poarta paltoanele barbatesti

Mansetele: Ar trebui sa fie suficient de stranse asftel incat sa nu alunece de pe mana. Odata ce mansetele au fost stranse, mana nu ar trebui sub nicio forma sa iasa decat in cazul in care nasturele s-ar deschide.

Manecile: Cand aveti bratele pe langa corp, mansetele ar trebui sa se situeze la foarte putina distanta fata de incheietura mainii pentru a avea libertatea necesara de a indoii cotul.

Baza camasii: Baza camasii ar trebui sa fie suficient de lunga astfel incat atunci cand ridici bratele sa nu se despatureasca si sa va jeneze in vreun fel.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.