Buchete de mireasa mici si cochete

Tipul de buchet pe care il alegi pentru ziua cea mare trebuie sa se potriveasca cu rochia de mireasa. Daca ai o rochie relativ simpla, the sky’s the limit, ca sa rezumam totul intr-o zicala. Poti profita de flori excentrice dar si de alte detalii inedite care pot transforma un buchet de mireasa obisnuit intr-unul extraordinar. Daca totusi ai o rochie de mireasa deosebit de frumoasa care nu mai are nevoie de niciun artificiu vestimentar or floral, nu te impiedica nimeni sa alegi un buchet simplu si modest. Cateodata un buchet de mireasa mic si cochet asortat la o rochie impodobita poate fi cea mai inteleapta decizie.

Citeste si:  Pregatirea inainte de o intrerupere de sarcina

In loc de buchetele de nunta multicolore si tipatoare, alege nuantele de pamant sau mergi doar pe o singura pata de culoare. Un buchet simplu cu gardenii albe si o singura anemona, asa numita „Floarea vantului”, poate fi de efect. Sau poate un buchet de bujori de culoarea piersicii cu niste pene atarnand pe margini si perle atasate pe tulpinile florilor. Sau poate vei renunta la trandafirii rosii si ii vei inlocui cu cale sau flori exotice. Desigur, trebuie mai intai sa te asiguri ca florile pe care vrei sa le ai in buchet sunt disponibile si ca este sezonul lor.

Citeste si:  Cum se prepara Pizza

In alte cuvinte, un buchet de nunta mic si cochet inseamna simplitate dar eleganta. Sa nu crezi ca vei fi o mireasa demodata daca alegi sa porti un buchet simplu. Dimpotriva, vei atrage prin finete, vei fi tu in centrul atentiei si mai putin buchetul.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.