Alimente care combat diareea

Please select a featured image for your post

Diareea nu e o boala care sa-ti dea dureri fizice sau sa lase urme de nesters, da, cand o ai, e nespus de deranjanta. Ti-e teama sa iesi din casa, nu stii ce poti sa patesti la birou, pe strada, la un spectacol. Asadar, ca sa scapi cat mai repede de ea, ce mananci si ce nu mananci cand ai diaree?
Exista alimente care combat diareea . La masa noastra e recomandabil sa se gaseasca pilaful. Atentie, nu punem piper pe el, daca asa suntem obisnuiti. Punem doar sare, care e preferabila in surplus la orice aliment. Painea o mancam prajita, fara s-o ungem cu nimic. Cateva masline carora sa le inghitim si samburii vor avea si ele un efect benefic. De baut, bem ceai de menta neindulcit si apa plata. Dintre fructe, bananele sunt cele mai bune.
Cu meniul de mai sus, avem sanse sa scapam de suparatoarea afectiune intr-o zi. Cu o conditie: sa lasam alcoolul si cafeaua pentru cand ne-om face bine si sa nu consumam lapte, smantana, ceapa, mancare de varza, mazare sau fasole. De asemenea, fara condimente!

Citeste si:  Cum sa te epilezi cu zahar

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.