5 exercitii pentru marirea sanilor

Sanii sunt considerati simbol al feminitatii si al fertilitatii totodata, si toate, fara exceptie, ne dorim ca ei sa fie fermi si cat mai generosi. Insa pentru asta, este nevoie si de putin efort, cateodata. Cateva exercitii fizice si o masare adecvata vor transforma orice decolteu intr-unul de invidiat.

Primul exercitiu pe care vi-l propun este urmatorul: stati intr-o pozitie cat mai dreapta, in picioare si duceti palmele in dreptul sanilor, impreunandu-le si apasand cu toata forta. Mentineti presiunea 10 secunde, si apoi reluati exercitiul de sapte ori.

Citeste si:  Cum se prepara un aperitiv de vara?

Al doilea exercitiu pentru marirea sanilor include coarda elastica. Asezati-va pe un scaun, cu picioarele departate. Asezati coarda sub piciorul drept, iar cu mana dreapta incercati s-o ridicati cat mai sus. Mentineti pozitia timp de zece secunde si reluati exercitiul de sapte ori. Apoi, faceti la fel si cu piciorul si mana stanga.

Pentru exerciul numarul trei aveti nevoie de o gantera. Nu este necesara o greutate mare, un kg sau doua fiind suficiente. Stati in picioare, cu picioarele departate si tineti o mana deasupra capului. In cealalta veti tine gantera si o veti ridica de la nivelul taliei spre cap, pana puteti apuca gantera cu cealalta mana. Exercitiul se executa intr-un ritm lent, de 20 pana la 50 de ori.

Pentru exercitiul patru ne vom intoarce la coarda elastica. Ramaneti in picioare, in pozitie dreapta si intindeti coarda, in spate, tragand cu o mana in sus, iar cu cealalta in jos. Mentineti pozitia cateva secunde si apoi schimbati sensul bratelor. Se repeta de zece ori. Cel de-al cincilea exercitiu va pastra coarda elatica la spate, insa se va incerca intinderea ei prin intermediul bratelor, pozitionate de data aceasta paralel cu podeaua. La fel, pozitia se mentine cateva secunde, se relaxeaza muschii si se repeta de zece ori.

Citeste si:  Cum sa te desparti de cineva
Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.