Tusea la copii

Tusea este deseori cauzata de alergii. Poate fi de asemenea cauzata de raceli comune sau, uneori poate fi de asemenea un semn ca ceva se inrautateste. La bebelusi, tusea poate sa fie o preocupare majora pentru tine. Dar, inainte sa te panichezi, trebuie sa iei in considerare cateva lucruri pentru a intelege natura acestui ” fenomen” si, in acelasi timp sa stii cum anume sa tratezi aceasta tuse.
Un lucru pe care trebuie sa ti-l amintesti mereu este ca atunci cand iti auzi copilul tusind trebuie sa asculti cum suna. Este o tuse uscata sau doar suna ca una obisnuita? Este de asemenea cel mai bine sa observi mediul inconjurator. Intotdeauna cauta dupa praf, fum, animale, polen, si plante care pot indica un semn de alergie. Asigura ca podelele, si covoarele sunt intotdeauna curate si fara parul animalelor sau praf.
Inainte sa chemi un doctor, exista cateva metode pe care le poti incerca. Mierea este unul dintre remediile naturale foarte bune . Este excelenta pentru raceli, dureri de gat si chiar omoara anumite infectii. Este un remediu natural anti-inflamator.
Medicamentele pentru tuse nu sunt recomandate pentru ca uneori pot avea efecte periculoase asupra copiilor. Inainte sa ii dai copilului tau astfel de medicamente ar fi mai bine sa consulti mai intai medicul.
Este foarte important sa observi si sa urmaresti simptomele care pot persista. O tuse dureaza mai mult de o saptamana in special la copii care ar trebui sa primeasca atentie medicala. Tusea si raceala poate sa indice o boala mai serioasa precum bronsita, astmul, sinuzita, etc.

Citeste si:  Cantareata Kelly Clarkson bea cinci litri de apa vitaminizata pe zi!

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.