Tratare dureri de cap

Daca suferi de dureri constante de cap si oboseala atunci trebuie sa stii ca aceste simptome nu sunt tocmai bune.
La inceput devii constienta de episoadele de oboseala ocazionala, dar mai tarziu observi ca te simti obosita si ca mai ai si o durere de cap pe deasupra. Dai vina pe stresul mental sau fizic din cauza muncii in care esti implicata. Situatia se inrauta teste si ajungi sa ai dureri constante de cap si oboseala o perioada mai lunga de timp si atunci incepi sa te intrebi ce este in neregula cu tine. Te intrebi daca durerile constante de cap si oboseala au o legatura. Ei bine, e momentul sa afli ca da, au. Oboseala poate cauza aceste dureri frecvente de cap. Daca incerci sa vindeci dureri de cap fara sa tratezi oboseala, nu vei solutiona problema. Poti duce durerile de cap pana la luarea de pastile, dar iti va oferi linistea doar temporar. Aceste dureri de cap se numesc dureri de cap secundare.
Ce cauzeaza durerile de cap si oboseala?
Este normal sa te simti obosita la sfarsitul unei zile. Este de asemenea normal sa te simti extenuata incat sa pici in pat si sa adormi instantaneu. Dar, intrebarea de 10 puncte vine abia acum: „Odihna si somnul te pun pe picioare si iti redau nivelul de energie?” Daca raspunsul este nu, si daca ai ajuns la stadiul de dureri de cap constante si oboseala, atunci ar trebui sa te uiti la ce anume iti cauzeaza oboseala.
Bolile precum diabetul, anemia, insomnia, candida sau hipertiroidism, pot fi cauza durerilor de cap si oboselii.
Si anxietatea si hipersensibilitatea iti pot face rau. Iti pot face inima sa bata mai repede si sa te faca sa transpiri. Aceste conditii iti pot lasa urme fizice si emotionale. Usor, usor, sentimentele anxietatii si hipersensibilitatii pot pune stapanire pe tine si iti pot da aceste dureri de cap si oboseala.

Citeste si:  Depresia la adultii mai in varsta

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.