
Desi se apropie Sarbatorile si românii sunt obisnuiti sa consume carne de porc, un studiu recent arata ca acest tip de carne dauneaza grav sanatatii, provocând cancer.Cercetatorii americani au descoperit ca fiecare bucata de carne de porc consumata poate creste riscul îmbolnavirii de cancer la colon sau stomac, dar si pulmonar.Potrivit studiului, consum sistematic de carne de porc este aproape la fel de periculos ca fumatul. Specialistii avertizeaza ca riscul creste si mai mult în cazul carnii procesate sau a mezelurilor care contin agenti chimici periculosi. Afla mai multe aici.
Desi se apropie Sarbatorile si românii sunt obisnuiti sa consume carne de porc, un studiu recent arata ca acest tip de carne dauneaza grav sanatatii, provocând cancer.Cercetatorii americani au descoperit ca fiecare bucata de carne de porc consumata poate creste riscul îmbolnavirii de cancer la colon sau stomac, dar si pulmonar.Potrivit studiului, consum sistematic de carne de porc este aproape la fel de periculos ca fumatul. Specialistii avertizeaza ca riscul creste si mai mult în cazul carnii procesate sau a mezelurilor care contin agenti chimici periculosi. Afla mai multe aici.