Situatii conflictuale cu adolescentii

Situatiile conflictuale pot aparea in randul adolescentilor in mod frecvent. De cele mai multe ori, conflictele minore si neintelegerile pot rezulta in violenta. Pentru a evita problemele majore, trebuie sa intelegi ce fel de situatii conflictuale apar pentru a asigura ajutorul necesar in prevenirea comportamentului agresiv si violent.
Acest tip de conflict poate cauza o multime de probleme pentru adolescent. Daca un adolescent raspandeste o barfa despre un altul, acest lucru poate cauza remuscari, rani, sentimente de vinvoatie, probleme cu respectul de sine si chiar violenta. Pentru a rezolva aceste probleme, adolescentii au nevoie sa depuna mai mult efort in a nu participa in raspandirea rumorilor.
Multi adolescenti isi descarca furia pe altii prin lovire. Un adolescent poate invata sa isi controleze acest comportament.
Pe masura ce copiii devin mai independenti, conflictele cu parintii se inmultesc. Parintele trebuie sa invete sa manevreze aceste conflicte pentru a nu lasa situatia sa scape de sub control.

Citeste si:  Dieta Americana nu este sanatoasa pentru copii
Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.