Sania lui Mos Craciun – un nou titlu in colectia Cartile Lucia Muntean

Anul acesta, de sarbatori, Cartile Lucia Muntean ii invita pe cei mici si pe cei mari sa descopere impreuna ce s-a intamplat cu sania lui Mos Craciun in paginile celui de-al cinsprezecelea volum al cunoscutei colectii de carte pentru copii si parinti.

Daca unele povesti sunt facute sa fie citite impreuna cu cei mici, Sania lui Mos Craciun este o poveste speciala, gandita sa fie jucata impreuna cu ei si in care veti gasi cate un rol pentru fiecare membru al familiei. Asta pentru ca, asa cum ne spune autoarea, Orice copil traieste in acelasi timp in doua locuri diferite: unul real, cu casa, parintii, fratii, prietenii si cunoscutii, in care totul se desfasoara dupa regulile stabilite de cei mari si altul inventat de el, in care poate fi altcineva si poate trai o viata plina de aventuri, dupa reguli stabilite de el insusi. Fiecare dintre aceste doua lumi il ajuta sa se descopere, sa se cunoasca pe sine prin raportarea la ceilalti si sa se construiasca neincetat, folosind atat mijloace din lumea reala cat si mijloace din lumea fanteziei lui. Cu Sania Lui Mos Craciun, noi va propunem sa aduceti impreuna cele doua lumi si, impreuna cu cei dragi, pentru cateva momente, in fiecare seara, sa stergeti linia care separa ceea ce este de ceea ce ar putea sa fie.

Citeste si:  Copiii nu trebuie tratati cu extracte microbiene

Cu ocazia acestei noi aparitii, Cartile Lucia Muntean ii ureaza bun venit in echipa lui Razvan Alexandru Cornici cel care a ilustrat aceasta carte folosind o foarfeca fermecata si multa hartie colorata. Cutting Alex, cum i se mai spune, vine din Timisoara si a inceput prin a desena in creion si tus pana cand a descoperit ca si o simpla foarfeca e un instrument la fel de bun. De-atunci deseneaza decupand sau decupeaza desenand, nu se stie exact. Sania lui Mos Craciun reprezinta debutul lui ca ilustrator de carte pentru copii, debut in care credem foarte tare si pe care va invitam sa il sustineti alaturi de noi.

Citeste si:  Remedii miraculoase: Ginsengul, simbol al sanatatii si mentinerii tineretii

Colectia Cartile Lucia Muntean este proiect editorial de carte romaneasca pentru copii si parinti lansat in 2008. Bazate pe poeziile, povestile si jocurile inovative ale Luciei Muntean si beneficiind de ilustratiile originale realizate de Livia Coloji, Oana Ispir, Mary Hall, Csaba Pete si Mirela Pete, titlurile aparute in cadrul Cartilor Lucia Muntean sunt gandite special pentru publicul romanesc si, in plus, tin pasul cu cele mai noi tendinte ale educatiei prescolare. Fiecare carte contine o pagina care se adreseaza exclusiv parintilor in care autoarea le ofera acestora idei utile despre modul in care cartea respectiva poate fi folosita pentru dezvoltarea si educarea celor mici.

Titlurile aparute in cadrul Cartilor Lucia Muntean pot fi achizitionate pe www.luciamuntean.ro, iar parerile cititorilor le puteti afla pe http://www.facebook.com/cartile.lucia.muntean.

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.