Rasul este cel mai bun medicament

Umorul este benefic in orice boli. Sunetul rasului este de departe mai contagios decat orice stranut, tusit sau stranutat. Atunci cand rasul este impartasit, aduna oamenii impreuna si creste nivelul de fericire si intimitate. Pentru a veni in adaugare efectului domino de bucurie si amuzament, rasul face de asemenea schimbari in corp. Umorul si rasul intaresc sistemul imunitar, cresc energia, diminueaza puterea, si protejeaza impotriva efectelor distrugatoare ale stresului. Cel mai bun din toate, este ca acest medicament fara pret este plin de amuzament, liber si usor de folost.
Rasul este cel mai puternic medicament pentru minte si corp
Rasul este un antidot puternic impotriva stresului, puterii si conflictului. Nimic nu functioneaza mai rapid pentru a-ti aduce mintea si trupul inapoi in balanta decat un ras bun. Umorul te inspira, iti ofera sperante, te conecteaza cu lumea, si te ajuta sa te concentrezi, si sa ramai in alerta.
Cu atat de multa putere de vindecare si reinoire, abilitatea de a rade cu usurinta si frecventa este o resursa imensa si o rezolvare pentru o multime de probleme.
Rasul este bun pentru sanatate
– Rasul relaxeaza intreg corpul. Un ras bun te scapa de tensiunea fizica si stres, lasandu-ti muschii relaxati pentru aproximativ 45 de minute.
– Rasul creste sistemul imunitar. Rasul descreste hormonii de stres si creste celulele imunitare si anticorpii, imbunatatind rezistenta la boli.
– Rasul protejeaza inima. Rasul imbunatateste functia vaselor de sange si creste circulatia sangelui, care te poate proteja impotriva unui atac de cord si alte probleme cardiovasculare.

Citeste si:  Lactacyd Femina: o noua gama de produse destinate igienei intime feminine

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.