
Persoanele care consuma otet în anumite feluri de mâncare de 5-6 ori pe saptamâna sunt de 2 ori mai protejate împotriva aparitiei bolilor cardiace.Otetul pe care îl puneti în salata face mai mult decât sa dea gust mâncarii. Studiile au aratat ca otetul protejeaza împotriva infarctelor. Otetul balsamic contine acizi alpha linoleici si acizi grasi Omega 3. Acesti compusi ofera o protectie sporita împotriva bolilor de inima. Atunci când otetul este combinat cu uleiul de masline, efectele benefice sunt si mai numeroase. Citeste mai multe în Gândul.
Persoanele care consuma otet în anumite feluri de mâncare de 5-6 ori pe saptamâna sunt de 2 ori mai protejate împotriva aparitiei bolilor cardiace.Otetul pe care îl puneti în salata face mai mult decât sa dea gust mâncarii. Studiile au aratat ca otetul protejeaza împotriva infarctelor. Otetul balsamic contine acizi alpha linoleici si acizi grasi Omega 3. Acesti compusi ofera o protectie sporita împotriva bolilor de inima. Atunci când otetul este combinat cu uleiul de masline, efectele benefice sunt si mai numeroase. Citeste mai multe în Gândul.