O mama vitrega buna

Mamele vitrege sunt de obicei vazute cu ochi rai. Totusi, mamele vitrege pot fi la fel de bune ca oricare alte mame.
Mamele vitrege bune inteleg importanta familia, facand din ea o prioritate si fac tot ce le sta in putinta pentru a-si sprijini partenerul in construirea unei case solide pentru copiii lor. Copiii care au trecut prin experienta neplacuta a divortului au nevoie de mai multa iubire si intelegere si, bineinteles, rabdare.
De obicei, ambii parinti care au copii separat, incearca sa creeze o atmosfera de egalitate si de armonie, tratand toti copiii la fel, fara diferente.
Copiii care sunt crescuti intr-un mediu unde adultiii ii trateaza cu respect, tandrete si ii invata valorile adevarate, au mai multe sanse sa devina oameni in adevaratul sens al cuvantului.
Copiii invata cum sa se controleze ei insisi intr-o varietate de situatii observand comportamentul adultilor importanti din viata lor. Mamele vitrege inteligente isi ajuta copiii vitregi si le ofera iubirea de care au nevoie. Mamele vitrege trebuie sa fie mai intelepte, mai iertatoare.
Relatiile adultilor pot fi complicate si chiar daca exista multa dragoste, se pot sfarsi.
Cel mai important dar pe care parintii si parintii vitregi il pot oferi copiilor este iubirea, dragostea, intelegerea. In timp ce mamale vitrege nu pot si nu ar trebui sa se astepte sa ia locul mamei naturale a copilului, ele pot juca un rol importanta in viata lor. Mamele vitrege care isi deschid atat casele cat si inimile copiilor vitregi asigurandu-le puterea si stabilitatea de care au nevoie pentru a gasi succesul pe masura ce cresc si isi croiesc propriul lor drum in lume.

Citeste si:  Foita contraceptiva ofera protectie relativa

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.