Mama surogat

Pentru un cuplu sa i se spuna ca nu poate sa aiba copii niciodata este un lucru extrem de trist si o experienta devastatoare. Multe cupluri care ar fi putut sa se transforme in parinti minuntati nu pot avea un copil din diferite motive, asa ca vor sa aiba un copil biologic cel putin al unuia dintre ei. Cu trendurile din zilele noastre, femeile capabile sa tina o sarcina au devenit mame surogat.
Problemele acestor cupluri au facut ca multe femei sa doreasca sa ii ajute devenind mame surogat pentru ei. Sa devii o mama surogat ajuta cuplurile sa creeze o familie cu ajutorul unui copil care este biologic legat de cel putin unul dintre ei. Acest fel de ajutor este un dar minunat pentru cuplurile care vor cu ardoare sa devina parinti.
Sa devii o mama surogat este o experienta unica. Totusi, este nevoie de angajament mare. Un contract normal dintre parinti si mamele surogat dureaza un an de la preconcepere la nasterea copilului. Atunci cand devii mama surogat vei fi recompensata pentru timpul tau, dificultatile prin care treci si cheltuielile medicale care au legatura cu copilul.
Sa devii o mama surogat este o experienta care schimba viata, insa este un lucru minunat.

Citeste si:  Un nou test genetic creste sansele de recuperare ale bolnavilor de cancer

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.