Grapefruit roz te sapa de afte si abcese

Extractul uleios din seminte de grapefruit roz are efect antiinflamator-sunt de ajuns cateva picaturi pentru a calma durerea de gingii si abcesele si pentru a vindeca herpesul labial.
Virtutile terapeutice ale acestui fruct au fost descoperite la finele anilor ’70, cand fitoterapia a inceput sa valorifice extractul obtinut din seminte. Ulterior, numeroase verificari de laborator i-au confirmat actiunea contra infectiilor gurii si urechilor.
Principiile active din fruct combat bacteriile, mucegaiurile, virusii si au efect detoxificant. Atentie, insa. Aceleasi principii active din seminte interfereaza cu asimilarea hranei si a medicamentelor. Ia „leacul” pe baza de grapefruit la cateva ore dupa ce ai mancat. Si nu consuma in acelasi timp sucul sau pulpa fructului si extractul uleios de seminte.
Pentru a scapa de un herpes labial, dilueaza cate 5 picaturi de extract intr-o cescuta cu apa si bea intreaga cantitate, de 3 ori/zi, timp de 15 zile. Pentru infectiile din cavitatea gurii se administreaza cate un comprimat de extract de grapefruit, de trei ori/zi, inainte de masa, timp de 15 zile.
Un sfat in plus
-Gingiile sangereaza? Se rezolva cu 10 picaturi de extract din seminte de grapefruit intr-o jumatate de cescuta de apa. Remediu valabil si dupa o interventie chirurgicala in zona gurii.
-Pentru un efect antiseptic si mai puternic, amesteca in apa cateva cescute de seminte si dezinfecteaza, cu aceasta solutie, fructele si verdeturile.

Citeste si:  Semnele menopauzei

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.