Ghid de detoxifiere

Daca suferi de scadere de energie, oboseala, iei in greutate, celulita, probleme ale pielii atunci inseamna ca ai simptomele care te obliga sa apelezi la o detoxifiere a organismului.
Principalul ghid de detoxifiere este acela de a creste fibra naturala, apa, fructe si legume, pentru a creste activitatea fixica si sa descresti grasimile saturate, zahar, sare, cafeina si alcool. Timpul este de asemenea important; exista cateva regimuri de detoxifiere.
Atunci cand apelezi la detoxifiere, scopul este sa il ajuti sa elimine toxinele. Adu-ti aminte ca corpul tau este perfect capabil sa se detoxifieze natural dar, depinde de stilul tau de viata, daca este in mod constant legat de excesul de sare, zahar, grasime si chimicale, detoxifierea naturala devine o slujba grea si poate ca are nevoie de asistenta.
Daca faci pentru prima data aceasta cura de detoxifiere, o apropiere mai buna pot poate fi un regim. Ultimul lucru pe care il vrei este sa te prinda pranzul fara sa ai nimic de mancare.
La fel de important ca si mancarea este sa te gandesti sa iti schimbi rutina zilnica pentru a fi intr-o forma fizica excelenta.
Inainte sa incepi, pregatirea este cheia. Este foarte important sa stii ce mancaruri vei manca pe timpul perioadei de detoxifiere, chiar sa ai retetele gata.
Trebuie sa stii ca in perioada de detoxifiere este foarte important ceea ce mananci, dar si ceea ce faci cu corpul tau. Gandeste-te sa faci exercitii fizice, sa iti hidratezi corpul. Acestea sunt practici care pot fi incorporate in regimul de detoxifiere.

Citeste si:  Ozonoterapia - cel mai eficient tratament in tratarea bolilor reumatice

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.