Fotografiere copii

Multe mamici incearca sa isi surprinda copilul in cat mai multe ipostaze, insa nu prea reusesc si isi pun cu deseori aceasta problema. Pentru a veni in ajutorul lor, ne-am gandit sa oferim acest articol.
Iata o varietate de oportunitati pentru a va poza copilul:
1. Documentar vs. portret
Mama vrea ca micutul sa aiba poze cu intreaga familie, cu bunicii, etc.
2. Gasirea ingerasilor
Una dintre cele mai mari provocari este aceea in a gasi un unghi bun al copilului. Chiar daca pare dificil, nu renunta, Nu este totul pierdut. Iata cum poti sa faci pentru a-l surprinde in ipostaze cat mai reusite.
– Coboara-te la nivelul lor. Aceasta este cheia multe poze naturale.
– Apropie-te de ei. O alta modalitate de a-ti imbunatati unghiurile si de a face fotografii minunate este sa te aproprii cat mai mult de copil miscandu-te sau folosind focalizarea.
3. Mergi pe modul macro
Cu totii iubim copiii pentru ca sunt draguti si mici. Ne place sa le pozam parti ale corpului insa nu prea reusim sa facem asta.
Daca aparatul tau de fotografiat are mod macro sau daca esti suficient de norocoasa sa ai incorporate lentile macro atunci foloseste-le pentru a izola o singura parte a corpului si sa folosesti asta ca un focus complet al fotografiei.
Daca faci asta accentuezi detaliul care lipseste de cele mai multe ori in fotografii.
4. Identifica timpurile frumoasa
Surprinde-ti copilul cand rade, cand se bucura. Intr-adevar, aceasta este o alta provocare pentru ca ei nu stau foarte mult cu zambetul pe buze, asa ca trebuie sa fii pe faza. Fa-i sa zambeasca, joaca-te cu ei, in timp ce ai si aparatul la indemana.
5. Fa fotografii in continuu
Nu stii niciodata ce anume poti surprinde. Pot fi cadre chiar reusite.

Citeste si:  Si tu poti face exercitii de stretching acasa cu... prosopul!

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.