Eliberarea de obsesii

Trasarea pe hartie a catorva „scbite”, desene, chiar si lipsite de semnificatii, este unmod excelent de depasire a sentimentelor intr-un mod acceptabil. Daca, spre exemplu, stai de vorba la telefon cu o persoana antipatica, careia nu-i poti raspunde asa cum consideri tu ca merita, desenand vei reusi sa-ti invingi furia si frustrarile. Cum? Aducandu-ti la suprafata lumea ta interioara. Si, potrivit desenului, poti intelege care e starea ta psihica. Vrei cateva exemple?
Figurile (un copac, o floare, un animalut), maifesta nevoia de introspectie. Liniile repetate desenate obsesiv, care acopera pagina aproape in intregime, exprima vointa de a creste si de a te dezvolta.
Formele geometrice (cuburi, cercuri, romburi) indica nevoia de a intelege „de ce” in fiecare lucru. Daca desenezi o figura imaginara, vrei sa fii remarcata si aspiri la performanta in camp creativ. Iar daca ai tendinta de a „umple” cu creionul litera O, spre exemplu, ori iti place sa desenezi barba si mustati personajelor din carti, inseamna ca simti nevoia de a umple un gol din viata ta.

Citeste si:  Beneficiile pantofilor cu toc

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.