Cum sa-l scapi de cosmaruri

Sa scapi de cosmaruri poate sa fie un lucru destul de greu de realizat, dar este si mai greu atunci cand cosmarurile sunt traite de altcineva. Este greu sa tii cosmarurile departe de copilul tau, insa cu putina atentie se poate.
1. Descopera ce anume cauzeaza cosmarurile. Acest lucru poate sa insemne ceva investigare din partea ta, dar daca nu cunosti cauza, nu il poti scapa de probleme.
2. Fa ceva in legatura cu cauza. In timp ce anumite cauze, precum o scoala noua, poate sa fie in afara controlului tau. Daca afli ca micutul tau este agresat la scoala atunci asigura-te ca iei masuri si ca acest lucru nu se va mai intampla.
3. Asigura-te ca micutul tau nu mananca inainte de culcare, intrucat mancarea il poate face sa aiba cosmaruri.
4. Pentru multi copii, ultima cauza este teama de a nu fii capabili sa vada atunci cand este intuneric in camea. Intunericul ii face pe multi copii sa aiba cosmaruri, intrucat nu stiu ce se intampla in jurul lor. O lumina de veghe ar putea rezolva problema.

Citeste si:  Specialistii in autism si parintii isi unesc fortele cu prilejul Ziua Internationala de Constientizare a Autismului
Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.