fbpx

Consumul de mere favorizeaza eliminarea mercurului din organism

Fibrele din mere ajuta digestia si pierderea kilogramelor în plus. Aceste fructe sunt o sursa importanta de vitamina C. Exista conceptia populara ca un mar pe zi tine doctorul departe de casa noastra.Consumul de mere ofera multiple beneficii din punct de vedere al sanatatii. Merele contin fibre, flavonoizi si fructoza. Într-un mar se gasesc atât fibre solubile, cât si fibre insolubile. Un mar de marime medie, cu coaja, ofera 3 grame de fibre (10% din necesarul zilnic recomandat).Cantitatea mare de fibre continuta face ca merele sa lupte cu nivelul de colesterol, cu îngrosarea arterelor si sa previna atacul cerebral si infarctul. Pectinele continute în mere sunt capabile sa preia din organism chiar mercurul si sa-l elimine. Fibrele au si un rol de preventie împotriva cancerului. Astfel, consumul de mere previne constipatia si faciliteaza eliminarea din organism a substantelor toxice.Mai mult, flavonoizii din mere au rol si de antioxidanti. Acesti antioxidanti lupta cu radicalii liberi care pot afecta ADN-ul. Merele au un gust placut datorita fructozei. Fructoza este un zahar, care este descompus încet când este combinat cu fibre. Astfel, merele mentin stabil nivelul de zahar din sânge. Consumul de mere este recomandat indiferent de forma de prezentare. Astfel, sucul de mere este foarte bun pentru eliminarea pietrelor de la rinichi.Citeste mai multe în Gândul.
Fibrele din mere ajuta digestia si pierderea kilogramelor în plus. Aceste fructe sunt o sursa importanta de vitamina C. Exista conceptia populara ca un mar pe zi tine doctorul departe de casa noastra.Consumul de mere ofera multiple beneficii din punct de vedere al sanatatii. Merele contin fibre, flavonoizi si fructoza. Într-un mar se gasesc atât fibre solubile, cât si fibre insolubile. Un mar de marime medie, cu coaja, ofera 3 grame de fibre (10% din necesarul zilnic recomandat).Cantitatea mare de fibre continuta face ca merele sa lupte cu nivelul de colesterol, cu îngrosarea arterelor si sa previna atacul cerebral si infarctul. Pectinele continute în mere sunt capabile sa preia din organism chiar mercurul si sa-l elimine. Fibrele au si un rol de preventie împotriva cancerului. Astfel, consumul de mere previne constipatia si faciliteaza eliminarea din organism a substantelor toxice.Mai mult, flavonoizii din mere au rol si de antioxidanti. Acesti antioxidanti lupta cu radicalii liberi care pot afecta ADN-ul. Merele au un gust placut datorita fructozei. Fructoza este un zahar, care este descompus încet când este combinat cu fibre. Astfel, merele mentin stabil nivelul de zahar din sânge. Consumul de mere este recomandat indiferent de forma de prezentare. Astfel, sucul de mere este foarte bun pentru eliminarea pietrelor de la rinichi.Citeste mai multe în Gândul.

Citeste si:  10 modalitati pentru a-ti intari digestia
Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.