
Conopida, potrivit mai multor studii, ajuta la lupta împotriva cancerului. Mai multe cercetari sustin ca prevenirea cancerului se poate face si prin consumul de conopida.Pe de alta parte, consumul ridicat de conopida se ascociaza cu o incidenta scazuta a bolilor de inima si a atacului cerebral. Mai mult, conopida previne anemia si ajuta la reglarea tensiunii arteriale. Fie ca e murata sau gatita, conopida trebuie mâncata de trei sau chiar de mai multe ori pe saptamâna. Are foarte putine calorii si, de aceea, poate fi mâncata în orice cantitate. Pentru a se beneficia la maximum de avantajele date de conopida trebuie sa se stie cum sa se depoziteze. Astfel, este recomandat ca aceasta leguma sa fie împachetata, depozitata în frigider si consumata în cel mai scurt timp posibil.Mai multe cititi în Gândul.
Conopida, potrivit mai multor studii, ajuta la lupta împotriva cancerului. Mai multe cercetari sustin ca prevenirea cancerului se poate face si prin consumul de conopida.Pe de alta parte, consumul ridicat de conopida se ascociaza cu o incidenta scazuta a bolilor de inima si a atacului cerebral. Mai mult, conopida previne anemia si ajuta la reglarea tensiunii arteriale. Fie ca e murata sau gatita, conopida trebuie mâncata de trei sau chiar de mai multe ori pe saptamâna. Are foarte putine calorii si, de aceea, poate fi mâncata în orice cantitate. Pentru a se beneficia la maximum de avantajele date de conopida trebuie sa se stie cum sa se depoziteze. Astfel, este recomandat ca aceasta leguma sa fie împachetata, depozitata în frigider si consumata în cel mai scurt timp posibil.Mai multe cititi în Gândul.