Ceaiul verde poate ajuta creierul

Am vorbit de multe ori despre beneficiile pe care ceaiul le are asupra organismului nostru. Am vorbit de asemenea in repetate randuri despre ceaiul verde. Se pare ca cercetatorii au mai descoperit ceva in legatura cu acesta.
O componenta gasita in ceaiul verde poate ajuta la sanatatea creierului, dupa cum arata un nou studiu efectuat de anumiti cercetatori.
Pentru studiu, cercetatorii s-au concentrat asupra substantelor cunoscute ca fac rau celulelor creierului si cauzeaza pierderea de memorie, limba si functiile esentiale. Acestea sunt asociate cu dezvoltarea bine-cunoscutei boli Alzheimer.
Intr-o serie de experimente de laborator, oamenii de stiinta au descoperit faptul ca combinatia gasita in ceaiul verde ajuta in aceasta problema. Autorii studiului au descoperit o promisiune in tratarea acestor boli, dar efectele vor fi studiate mai departe.
Un studiu recent, publicat in anul 2006, cercetatorii au analizat faptul ca consumul de ceai ajuta la cresterea functiilor creierului.
Ceaiul verde protejeaza de asemenea impotriva multor boli.
Ceaiul verde ajuta de asemenea impotriva diabetului, obezitatii, bolilor cardiovasculare.
Acestea fiind spuse, este indicat sa consumati cat mai mult ceai, in special ceai verde, intrucat va veti intari organismul si sistemul imunitar, mai ales acum, pe timp de iarna.

Citeste si:  Femeile nu pot tine un secret mai mult de 2 zile

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.