Ce determina sexul copilului

Sperma dicteaza sexului oului fertilizat. Totusi, multi factori mutuali contribuie la sexul copilului, incluzand receptivitatea oualeor la cromozomii barbatului. Asa ca daca un cuplu are cinci fete, nu inseamna neaparat ca este vina barbatului. Poti sa iti invinuiesti sotul pentru faptul ca sta cu ochii holbati la televizor in timpul unei conversatii, dar nu poti sa ii imputi si asta. Ambii parteneri au un rol in determina sexului copilului.
Asa cum multi oameni stiu, sperma care duce cromozomii masculini (care vor face un baiat) pot inota mai repede pentru ca ei poarta mai putin material genetic si sunt mai usor. Asa ca desi sperma masculina si feminina au o putere musculara egala, cele mai usoare vor ” calatori” mai usor.
Chiar daca sperma masculina intrece sperma feminina, sperma masculina va muri daca oul nu este in pozitia corespunzatoare pentru fertilizare, lasand sperma feminina .
In afara de faptul ca poti sa alegi momentul potrivit, nu prea poti sa mai faci mare lucru pentru a influenta sexul in timpul conceptiei.

Citeste si:  Viata sexuala sau alimentatia pot fi responsabile de aparitia durerilor de cap

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.