Bronsita la copii

Unul dintre cele mai grele momente prin care trece o mama este acela de a-si vedea copilul suferind de orice forma de boala. Bronsita la copii este una dintre cele mai comune conditii de sanatate ale celor care au fost nascuti si care traiesc cu fumatori. Si daca esti cea care sufla fumul in casa, trebuie sa stii ca esti obicei poate sa cauzeze bronsita la copii si, bineinteles, propriul tau copil te poate face sa te razgandesti si sa renunti la acest obicei nesanatos.
Daca doctorul ti-a diagnosticat copilul cu bronsita cronica, acum nu este momentul sa arati cu degetul in stanga si in dreapta. Termenul te poate speria atat pe tine cat si pe sotul tau, dar nu trebuie sa lasi problema aceasta sa va copleseasca si sa dati vina unul pe altul. Cu tratamentele corespunzatoare pentru bronsita, copilul tau va fi in curand la fel de sanatos ca si inainte.
Antibioticele
Din moment ce bronsita la copii este de obicei cauzata de infectia bacteriala, doctorul iti va prescrie antibiotice. Dar daca conditia copilului tau este cauzata de un virus, dandu-i antibiotice nu va fi de mare ajutor. Dar asta nu inseamna ca ar trebui sa renunti. Exista si alte remedii care poate ca nu vor trata bronsita dar pot ajuta la ameliorarea problemelor.
Asigura-te ca faci tot posibilul sa previi deshidratarea si sa ajuti la eliberarea congestiei nazale. Ajuta-l sa bea 8 pahare de apa pe zi.
Amplaseaza un umidificator in camera pentru a-l ajuta sa respire mai usor. Acesta iti va da garantia ca aerul pe care copilul tau il respira este curat.

Citeste si:  Tinerii invata cum sa se protejeze de HIV/SIDA

Nici un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.